Brouwerij het Rijkshotel

rijkshotel delinquenten banner

Deze Bierista zit een straf van 30 jaar uit met tbs wegens herhalingsgevaar. Zware jongen in de illegale mexicaanse bierflessenhandel. Berucht om zijn uitbraaktechnieken en designskills, maakt van een kroonkurk een loper. In de criminele wereld bekend als de doener. De administrateur van de onderwereld. Vergeleken met zijn timmermansoog is zelfs een meesterkraker een amateur.

Kopstuk uit de Moutmaffia, zit levenslang zonder mogelijkheid tot vervroegde vrijlating. Berucht om zijn overtuigingskracht, verkocht ooit zijn schoonmoeder voor een vat barrel aged stout bier. In de bak bekend als de prater, de social media specialist naar de buitenwereld. Geraakte al op jonge leeftijd in de commercialiteit en is een echte draaideur deal sluiter.

Levenslang wegens illegale Hopteelt. Berucht om zijn kennis, inmates noemen hem ook wel de denker. Behaalde tijdens zijn gevangenschap de titel Int. biersommelier (StiBON) en is bezig de keurmeester van het gezelschap te worden. Ondernemerschap zit hem in zijn DNA, dat hij nog altijd weigert af te staan. Heeft crimineel goede smaakpapillen, met zijn biersuggesties smaakt zelfs gevangenisvoedsel naar een sterrengerecht.

Rijkshotel handboeien